منتدى شوارعنا

لسنا الوحيدون لكننا المتميزون
 
الرئيسيةالرئيسية  المنشوراتالمنشورات  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  
تصويت
ماذا بعد دعوات محمد على للثوره على النظام
ثورة عارمه
فته المجدوس على الطريقه السوريه  I_vote_rcap100%فته المجدوس على الطريقه السوريه  I_vote_lcap
 100% [ 1 ]
لا شئ
فته المجدوس على الطريقه السوريه  I_vote_rcap0%فته المجدوس على الطريقه السوريه  I_vote_lcap
 0% [ 0 ]
مجموع عدد الأصوات : 1
عدد الزوار



المواضيع الأخيرة
اضغط هنا
اضغط هنا
اضغط هنا
اضغط هنا
اضغط هنا
اضغط هنا

شاطر
 

 فته المجدوس على الطريقه السوريه

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
sakura
مشرفون الاقسام
مشرفون الاقسام
sakura

عدد المساهمات : 1420
تاريخ التسجيل : 24/04/2011

فته المجدوس على الطريقه السوريه  Empty
مُساهمةموضوع: فته المجدوس على الطريقه السوريه    فته المجدوس على الطريقه السوريه  Emptyالخميس 05 مايو 2011, 6:34 pm


فته المجدوس على الطريقه السوريه

المقادير
عيش شامى محمص – 1/2 كيلو لحمه بتلو مسلوقه مكعبات – 1/2 كيلو باذنجان رومى – ملعقه ثوم مفروم – ملح – فلفل – 2 علبه زبادى - كوب صلصه او شوربه – بصل شويه نعناع صغيرين

الطريقه

نجيب طاسه ونحطها ع النار ونحط شويه زيت صغيرين او سمنه ونقطع البصل ونحط شويه بصل صغيرين جدا وبعد كده نحط اللحمه المسلوقه ونجيب جزء من الثوم وبعد ما تسخن معانا نحط الصلصه وممكن منحطش صلصه ونستخدم شوربه وبعد كده نظبط الملح ونحط نعناع صغيرين اوى

وبعد كده نجيب طبق ونحط فيه العيش المحمص والباذنجان ونحط المكونات اللحمه بالصوص وبعد كده نغطى العيش عشان ميبقاش محمص اوى او طرى اوى من 5 او 10 دقائق نسيبها

وبعد كده نجيب الزبادى نجيب شويه ثوم وشويه نعناع ونحطهم على بعض ونفضل نقلب ولو عاوزين نحط ملح ع الزبادى نحط وبعد كده نحط الزبادى ع طبق الفته ولازم الطبق يتاكل دافىء وبعد كده نرش ع الوش شويه نعناع وممكن نحط مكسرات ع الوش عشان نزود القيمه الغذائيه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
فته المجدوس على الطريقه السوريه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقه عمل شيخ الكباب على الطريقه الهنديه
»  طريقة عمل الفتة السوريه تحضير فتة الشاورما الشامية بالخطوات
صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى شوارعنا :: مملكة حواء :: المطبخ العربى :: وجبات رئيسية-
انتقل الى: