المقادير:-
__________
2 معلقة سمن
كوب ونصف سكر بودره
3 بيضات
3كوب دقيق
اكوب عصير برتقال
نص كوب لبن
1 بيكنج بودر+ 1 كوب فانيليا
الطريقة :-
________
1-اضربي السكر والسمن كويس جدا مع بعض
2-ضيفي البيض والفانيليا واضربيهم مع بعض كويس وبعدين عصيرالبرتقال واللبن
3-ضيفي الدقيق شوية في شوية واضربي في اتجاه واحد واخلطي البيكنج بودر في اخر شويه من الدقيق في اخر كوب
4-ادهني الصنية بسمن وروشي شوية دقيق
5-ضيفي الخليط في الصنيه ودخليه في الفرن بس لازم تكوني مسخنه الفرن من بدري وحطي الصنية في النص
***معلومات ممهمة واخطاء خلي بالك منها وانتي بتعملي الكيك:***
_______________________________________
1- لازم تعيري كل المقادير بكوب واحد
2- عند الضرب لازم تضربي في اتجاه واحد وماتغيريش الاتجاه ابدا
3- بعد ماتضيفي البيكنج بودر ماتضربيش كتير عشان الخمر ما يضعش
4- ممكن تبشري نص قشرة برتقال وتضفيها مع كوب العصير بتعمل ريحة ولون روووعة
5- ماتفتحيش عليها قبل 20 دقيقة عشان ماتهبطش
6- في ناس بعد مابتنقل الخليط في الصنية بتخبط الصنية في ارخامة عشان تتياوي دة غلط لانه بيخرج الهوا وبعدين مش بتعلي اوي في الفرن.
والف هنا
:P :P :P :P :P :P :P :P
لمزيد من الوصفات زوروا صفحتنا علي الفيس بوك (اكلات الملوك للاكل البيتي)