طريقة عمل النجريسكوا:-
----------------------------------
المقادير :-
----------------
4 او 5 معالق كبيرة دقيق
1 كوب لبن
2 :3 بيضة
2:3 معلقة سمن
معكرونة اقلام
1/2 كيلو فراخ بانية مقطعة قطع صغيرة
جبنة موزاريلا
الطريقة:-
________
1- اسلقي المعكرونة وخلي حوالي كوب من الماء الباقي من سلق المعكرونة
2- حضري الباشميل :- ضعي السمن حتي يقدح ضيفي الدقيق وحمريه شويه وبعدكدة ضيفي كوب اللبن وماء المعكرونة ولما يبرد ضيفي البيض وظبطي الملح والفلفل (ملحوظة ممكن تسنخدمي الباشميل الجاهز- او طريقتك المعتادة في تحضيره)
3- خذي جزء من البشاميل وضعيه علي المكرونة وكمان الفراخ المقطعة وشوية موزاريلا
4-قلبيهم كويس ادهني الصنية بشوية بشاميل وحطي الخليط فيها
5- حطي باقي البشاميل علي الوجه
6-تدخل الصينية الفرن لمدة 45 دقيقة وبعدين ضيفي باقى الموتزريللا على الوجه ودخليها الفرن مرة ثانية مدة 15 دقيقة حتى تأخذ اللون الذهبي
وبالهناء والشفاء.
للمزيد من الوصفات زوروا صفحة( اكلات الملوك للاكل البيتي )علي الفيس بوك