1- قلمي البامية بالطريقة المعتادة وبعدين حمريها في السمن وبعدين ارفعيها من علي النار
2- حمري البصل المبشور في السمن الباقي
3- بعد ان ما تحمري البصل ضيفي ليها اللحم المسلوق وبعدين البهرات والفلفل ووقليل جدا من القرفة والزنجبيل بيعملوا ريحة تحفة
4- سيبي الطماطم تتسبك عقبال ما اللحمة والبصل يتحمروا علي نار هادية
5- بعد ماتتسبك الصلصة وتكون اللحمة اتحمرت ضيفي الصلصة علي اللحم وضيفي البامية وسبيها ثواني عقبال ما تدهني الطاجن بالسمن
6- انقلي الطبخة كلها في الطاجن وحطيها في الفرن وسيبي جرانك تتلم علي الريحة والف هنا هههههههههههه
اقولك سر الطبخة!!!!! والصلصة بتتسبك بطاراطيف صوبعك خدي شوية سكر وحطيهم علي الصلصة وعلي فكرة دي في اي طبخة فيها طماطم
يارب تعجبكم الف هنا