كيك الفراولة
المقادير :
3/4 كوب عصير فراولة
3 بيض
كوب ونص دقيق
نص كوب زيت
كوب سكر بودرة
معلقتين بيكينج بودر
فانيليا
للتقديم:
قطع فراولة - كريم شانتى - مكسرات
الطريقة:
نخفق السكر مع والبيض والفانليا جيدا
نضيف عصير الفراولة والزيت ونقلبة
نخلط الدقيق مع البيكينج ونضيفة على الخليط السابق ونقلبة فى اتجاه واحد لغاية ما تختلط جميع المكونات
نحط الخليط فى صنية مدهونة زبدة ومرشوشة دقيق
ندخلها الفرن على حرارة متوسطة لمدة 1/3 ساعة او لغاية ما تستوى
تترك لتبرد وتزين بالكريم شانتى وقطع الفراولة والمكسرات وتقدم بالهنا